Isnin, Oktober 17, 2011

Khalid Samad bidas Sultan Selangor

Pas terus menunjukkan diri mereka yang sebenar.. Siapa itu Sultan di mata mereka.. Bagi mereka Sultan, raja majlis raja-raja sama taraf dengan pengemis dan pengutip sampah.. Tidak lebih dari itu.

Terbaru pemimpan Pas Selangor, khalid Samad membidas Sultan Selangor..

"Dasar PAS ialah, tiada seorang pun manusia yang maksum (sifat yang dikhaskan untuk nabi dan dipelihara oleh Allah daripada melakukan dosa). Ini termasuklah sultan.

Inilah kenyataan biadap dan kurang ajar pemimpin Pas terhadap Tuanku Sultan Selangor.. Apa yang peliknya ialah bagi PASberg Nik Aziz seorang yang maksum.. Semua kenyataan Nik Aziz semua betul belaka..

Inilah sikap munafik oleh pemimpin Pas.. Bagi mereka.. Apa yang dicakap dan dibuat pemimpin Pas semuanya betul..

Apa yang dibuat oleh Sultan Selangor ialah mempertahankan Akidah umat Islam di negeri selangor.. Adakah ini satu kesalahan.. Inilah tanggungjawab Sultan untuk mempertahankan akidah umat Islam Seluruhnya..

Tentunya berbeza Dengan PAS yang sanggup membuat apa sahaja walaupun mengadaikan agama untuk dapatkan kuasa politik..

Umat Islam sepatutnya bersama di belakang tuanku sultan kerana mempertahankan akidah Umat Islam.. Kerana mempertahankan akidah umat islam ialah satu kewajipan..

2 ulasan:

C L J berkata...

DALAM KEADAAN SEMUA PIHAK SEDANG CUBA SEDAYA UPAYA UNTUK MEMPERTAHANKAN KESUCIAN ISLAM DARI SEBARANG SELARAN DAN ANCAMAN TERMASUK JUGA USAH MEMURTADKAN BEBERAPA ORANG ISLAM ADA PULA ORANG ISLAM SENDIRI MENJADI DURI DALAM DAGING DAN MENGKHIANATI SEGALA USAHA ITU. MASHAALLAH. INSAFLAH.

islam berkata...

salah ke disisi Islam kenyataan khalid samad tu?

Kongsi Link Anda