Rabu, November 09, 2011

PANAS!!! AnuWAR kata NO HUDUD!!!

Patutla Anwar Sokong Penganjur Program Seks Bebas... sebab dasar Anwar adalah menolak hudud!!!!

Sikap pembelit pemimpin Pakatan memang jelas terpancar di kalangan rakyat... mana taknya Nik Ajis kata Nak Hudud tapi Anwar pula menolak hudud... so apa cite kepada macai-macai penyokong PAS..
"Walaupun PAS berkeras untuk melaksanakan undang-undang hudud di Kelantan, tetapi ketua umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim memberi jaminan kepada masyarakat Cina bahawa undang-undang kontroversi itu tidak ada tempat sama ada dalam konsensus atau dasar Pakatan Rakyat.


Semasa berdialog dengan lebih 200 pemimpin masyarakat daripada kira-kira 65 persatuan dan dewan perniagaan Cina di Subang Jaya malam tadi, ketua pembangkang itu berjanji untuk menyampaikan kebimbangan masyarakat berkenaan mengenai perkara itu kepada parti Islam tersebut."
Jadi sebelum ini penyokong PAS selalu menyerang UMNO yang tolak Hudud sekarang sudah jelas dan semakin Nyata bahawa Pakatan Aljuburi yang disokong oleh penyokong PAS adalah menolak hudud!!!

Apakah penyokong PAS akan cuba menafikan hakikat ini...

Nampaknya hudud Pilihanraya PAS tidak mendapat tempat dalam Pakatan.. perkara ini sudah lama di jelaskan.. keberadaan PAS dalam Pakata hanyalah umpama melukut ditepi gantang.. Pakatan hanya mahukan PAS untuk dapat undi Melayu sahaja.. apa yang mereka mahu ialah pergunakan PAS...

Inipun pemimpin dan penyokong PAS masih tak sedar lagi ke... hakikatnya perjuangan Islam dalam Pakatan hanya sia-sia belaka... kerana Anwar nak pisahkan Islam dan pemerintahan.. takkah itu sekular namanya.. dengan kata lain isle suku suku.
Sebagai seorang Muslim, ahli parlimen Permatang Pauh itu berkata, beliau mesti menerima Al-Quran yang memperuntukkan undang-undang hudud. Tetapi pelaksanaan dan konsensus Pakatan mengenainya adalah isu yang berasingan.

Tidakkah kenyataan itu umpama terpaksan menerima Quran.. jika Quran tidak sebut pasti sudah lama Hudud telah ditolak oleh Anwar...

Apa yang dilihat sekarang PAS sebenarnya menipu rakyat Malaysia.. mereka tidak boleh kata nak laksana hudud dalam masa yang sama mereka menyokong Pakatan yang menolak Hudud!!!
2 ulasan:

Awanama berkata...

PM NAJIB YG TERANG2 WAT KENYATAAN TOLAK HUDUD KT TV3 DULU KO X BISING PON.....

Awanama berkata...

hmmm kenapa tak pertikaikan Anwar yek? biasalah memang dasar penjilat tegar

Kongsi Link Anda