Sabtu, Januari 30, 2010

Edisi PAS boneka DAP : Hassan Ali redha tindakan Disiplin

Hassan ALi memberitahu "Ini proses pendidikan yang baik bagi saya.".. hehehe.. aku rasa ramai je yang 'bengkek' atau bengang dengan kenyataan Hassan Ali ini khasnya yang anti Hj Hadi dan sekutunya.

Beliau yang menerima keputusan jawatankuasa itu dengan hati terbuka berjanji akan terus menjalankan tugas yang menjadi tanggungjawabnya selama ini.

“Keputusan ini juga tidak akan mencacatkan kerja-kerja saya sebagai ahli PAS, kerja-kerja di negeri sebagai Exco dan atas sifat saya sebagai Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Gombak Setia,” katanya kepada pemberita di lobi Ibu Pejabat PAS di sini hari ini.

Ada orang yang dah mula malu untuk mengaku sebagai ahli PAS [rujuk sini] dan [sini] kerana keputusan Lembaga Disiplin tersebut.

Kalau lah aku ni ditakdirkan menjadi ahli PAS, tak tau la mana nak letak muka aku. Malu yang amat, meeting berkali kali, ambik masa berbulan bulan rupanya nak tunjuk tembelang.


AKu agakdah... perihal macam ni mesti berlaku.. kerana hakikatnya perbalahan dalam PAS antara kumpulan erdogan liberal dan kumpulan ulama konservertif masih lagi berlaku. Nampak je tenang kat luar ni.. tetapi di dalam tu... masya Allah.. busuk sebusuk perjuangan palsu PAS....

2 ulasan:

Panglima Perang Cyber berkata...

salam tuan rumah.

saya baru sahaja setting list blog mengikut abjad.

harap dapat memudahkan ahli BPN utk mengemaskini list blogger BPN di blog masing2

List Blogger sangat penting utk meningkatkan lagi hits sesama kita.

bayangkan 90 blog BPN menyiarkan tajuk artikel yg kita tulis dalam sekelip mata ?

tentu ia akan lebih memberi kesan kepada perjuangan alif ba ta ini.

pembangkang sudah lama linkkan sesama mereka termasuk di tranungkite online.

kita je yang agak ketinggalan dalam bab ini.

harap dapat sokongan sahabat BPN semua..

sekian, sekadar makluman.


1Suara 1Arah 1Akidah dengan semangat 1Malaysia

Aspirasi berkata...

Terima kasih panglima,

Kawan baru baik demam ni...sorry lambat reply

1Suara 1Arah 1Akidah dengan semangat 1Malaysia

Kongsi Link Anda