Rabu, Mac 10, 2010

Akhar Cina biadap terus mempersoalkan Melayu


PANAS bila aku terbaca isu-isu akbar Cina yng terus mempersoalkan kepentingan Melayu.

Gerakan untuk menghapuskan Melayu oleh DAP dan sekutunya tidak pernah terpadam... dari dahulu, kini dan selamanya.. Ini terbukti sejak sebelum sejarah Malaysia ditubuhkan.

Selepas penubuhan Malaysia tragedi 16 Mei adalah manifestasi kebiadapan bangsa Cina terhadap penduduk Melayu sehingga menyebabkan berlakunya pertumpahan darah dan kejadian yang tidak diingini.

Setelah lama mereka menyepi.. kini mereka kembali kepada perangai asal mereka yang biadap dan kurang ajar terus mempersoalkan kepentingan orang Melayu.

Orang Melayu patut tahu siapa musuh mereka sebenarnya iaitu CINA yang dinaungi oleh DAP dan proksinya termasuklah Ngo dan akhbar mereka yang memainkan sentimen menamkan kebencian terus kepada orang Melayu.

Orang Melayu patut mengetahui bahawa strategi mereka untuk menghapuskan Melayu:
1. memusnahkan semua institusi yang Melayu berada di situ iaitu seperti Felda, UITM dan sebagainya.
2.Sesiapa yang berjuang untuk Melayu akan diserang atas nama perkauman seperti UMNO dan baru-baru ini pula PERKASA.
3. Sesiapa yang menyerang Melayu akan didokong sebagai pejuang seperti PAS dan PKR.

Ini semua taktik barat dan Yahudi dan ditaja oleh Singapura.. yang mahu hapuskan kaum asal dan pribumi!!

Mereka menuduh UMNO, Perkasa, Uitm, Felda, Polis dan sebagainya sebagai perkauman sedangkan mereka juga sibangsat melalui parti mereka DAP dan PAP serta proksi mereka seperti PAS dan PKR. Melalui Akhbar mereka seperti Malaysiakini, Malaysian Insider, Nan Yang Siang Pau, Sin Chew Jit Poh yang memainkan isu perkauman. Melalui Ngos mereka seperti kesatuan Guru Su Qiu, Dong Zong, Majlis Peguam, Merdeka Centre dan banyak lagi.

kenapa Institusi seperti UITM, FELDA, POlis, SPRM, PERKASA, UMNO, MPM, TENTERA dan Institusi diRaja!!!.. kerana mereka merupakan majoriti Melayu yang berada disitu. Merupakan hulubalang yang mempertahankan kedaulatan Melayu.. Institusi ini akan dihina, dipiajk dan diperlekah. dan lebih malang lagi.. orang melayu yang dibayar DAP ini juga turut serta..

Mereka semua memainkan isu perkauman dalam akhbar-akhbar mereka. Mereka mempersoal kepentingan Melayu tetapi adakah Melayu mempersoalkan kepentingan mereka seperti ekonomi yang patut diagih sama rata, dalam ekonomi yang kerajaan memberi Kouta terhadap Melayu pun Cina terus kaya, jadi apa masalahnya... gaji pekerja Melayu di syarikat Cina lebih rendah dari pekerja mata sepet ditempat yang sama...

Isu kesatuan Melayu yang dibawa oleh MPM sebagai contoh telah diperlekeh oleh DAP biadap ini. Segala usaha yang mahukan Melayu bersatu pasti di halang oleh Cina. Kesatuan UMNO dan PAS tidak boleh berlaku kerana si Cina DAP bangsat. Kerana mereka tahu jika Melayu bersatu mereka susah, mereka mahu jadikan Melayu hamba mereka, golongan kelas kedua, mereka mahu jadikan Melayu di Malaysia sebagai Melayu Singapura yang tinggal pada nama, walaupun ada perlembagaan tapi tidak berguna.

Kita jangan lupa bagaimana Singapura berjaya menunudukkan Melayu di sana, demokrasi ialah mengnai jumlah dan nombor.. siapa majoriti dia akan memerintah, Singapura sehingga sekarang mengimport ramai pekerja Cina asing yang diberi warga negara penuh.. dan ini boleh berlaku, jika mereka dapat kuasa di Malaysia, mereka boleh import 1.3 bilion rakyat Cina untuk diberi kewarganegaraan Malaysia, mereka berhak untuk mengundi. Ini dah berlaku di Singapura dan boleh berlaku di Malaysia.

Jangan beri muka sangat kepada Cina ni, akhir sekali kita akan dipijak... orang Melayu pula jangan terikut dengan gerakan anti Melayu ni... kalau Cina dihalau mereka boleh balik ke tanah besar China.. tapi kalau orang Melayu dihalau.. mereka nak ke mana!

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sedarlah wahai melayu...Inilah saja tempat melayu.

Jangan gadaikan apa yang kita ada. Jangan satu hari nanti kita dihalau dari tanah air sendiri...Jangan mudah lupa pada peristiwa 13 mei, jangan lupa melayu pernah di halau dari singapura dengan cara yang sangat halus begitu juga melayu di Pulau Pinang...Adakah kita sedar sekarang.

Inilah masanya yang sesuai kita bersatu.

AntiCina DAP=PAP

Tanpa Nama berkata...

HAI, SAYA SETUJU PENDAPAT PENULIS INI. SAYA ANAK DARI SINGAPURA DI BESARKAN SEMASA SINGAPURA DI PERINTAH OLEH PAP DARI MALAYSIA PADA 1965 OLEH LKY.
SEKARANG GRACE FU SEORANG MENTERI BESAR DI S'PURA SUDAH MELULUSKAN PENDUDUK DI TAMBAHKAN SAMPAI 6.5 JUTA, UNTUK DI AMBIL DARI CINA, DAN BANYAK LAGI MASA'ALAH ORANG MELAYU DISINI. SATU DRPNYA IALAH TAK MAMPU MENDAPAT RUMAH DUDUK DI KEMP CANVAS DI PANTAI EAST COAST RD. AWAS, SURAT KHABAR S'PURA STRAITS TIMES OLEH CAROLINE HONG SELALU MEMBURUKKAN UMNO DAN NGO DI MALAYSIA. MESTI IKUT PERKEMBANGAN RISALAH MEREKA YANG MEMBURUKKAN PERSATUAN POLITIK MELAYU TETAPI MEREKA MENYOKONG PAKATAN RAKYAT TERMASUK DAP, PKR DAN PAS.

Kongsi Link Anda