Rabu, Oktober 21, 2009

Pemimpin Pakatan Rakyat diarah sembunyikan masalah dalaman mereka

Anuwar Aljuburi - Pemimpin diktator


Berikutan tindakan Zaid Ibrahim, Jeffry Ketingan, Gabril Adit, Hassan Ali dan ramai lagi.... yang banyak sangat membuat kenyataan memberontak secara terbuka.. akhirnya Ketua Pembangkang, Anuwar Aljuburi mengarahkan supaya semua pemimpin Pakatan Rakyat membisu dan menutup mulut mereka.

Nampaknya istilah kebebasan bersuara, ketelusan, rakayat diutamakan hanya omongan kosong dan penipuan dari Pakatan Rakyat semata-mata. Tindakan ini bertujuan tidak lain dan tidak bukan hanyalah untuk menutup kelemahan Pakatan Rakyat di kacamata rakyat atau kata lain adalah untuk menipu rakyat dengan menunjukkan kononnya ikatan mereka kukuh di luar sedangkan rapuh di dalam. Inilah sebenarnya tindakan tidak demokrasi dan diktator dari Pakatan Rakyat.

Mereka suruh Pemimpin Pakatan Rakyat membisu tetapi dalam masa yang sama pemimpin atasan Pakatan hanya memekakkan telinga dan sengaja membutakan mata terhadap masalah dan aduan yang disampaikan kepada mereka.

Menurut laporan HarakahDaily, semua pemimpin pakatan di arah untuk tutup mulut serta merta dan menjaga kenyataan mereka.

Bercakap dalam sidang media selepas mesyuarat Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat di parlimen petang tadi, Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim memberitahu ianya bagi menjaga hubungan baik antara parti dalam Pakatan Rakyat.

"Kita putusakan dengan tegas bahawa semua pendapat diselesaikan mengikut ruang yang ada sama ada di peringkat negeri ataupun Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat di peringkat pusat," katanya yang juga penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Langkah lain yang turut dipersetujui pada mesyuarat tersebut adalah supaya pimpinan tertinggi parti mengarahkan kesemua ahli parti masing-masing supaya tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan yang boleh mengeruhkan hubungan ketiga-tiga parti dalam pakatan itu.

Walupun kita mengetahui tindakan Pakatan Rakyat ini hanya ingin menyembunyikan telur tembelang mereka, tetapi bau busuk telur tembelang ini tetap tidak dapat disembunyikan. Rakyat tahu pemimpin Pakatan Rakyat hanyalah berlakon berbaik sahaja di depan rakyat tetapi sebenarnya mereka perang dingin di dalam.

Kita pasti, bahawa kenyataan terbuka ini terpaksa dibuat kerana pemimpin atasan mereka hanya memekakkan telinga mereka dari mendengar permasalahan rakyat sama seperti yang berlaku isu rampasan arak di Selangor dan juga krisis PKR di Sabah dan Sarawak.

Aduan mereka ini dipandang remeh oleh kepimpinan mereka sehingga mereka terpaksa menggunakan saluran media untuk menyampaikan mesej mereka kepada umum.

Sampai bilakah rakyat sanggup ditipu oleh pemimpin Pakatan Rakyat lagi...

8 ulasan:

Jeffry berkata...

INI KER LAUNGAN DEMOKRASI DAN DASAR KETERBUKAAN YG ANUWAR AL-JUB LAUNG2KAN?.

NAK CUBA MENUTUP KELEMAHAN SENDIRI MCM MENUTUP BAU BUSUK BANGKAI GAJAH DGN DAUN.
TAK PAYAH LA DIORANG NAK KAVER LINE LAGI!. RAKYAT DAH HIDU

coolooc berkata...

Only a pure moron will think that PR government can win the BN government in terms of corruption and abusing power.

A brainless guy is not even a wakil rakyat but now he is suddenly become the (shameless) speaker.

Hello Ganesan, tell me face to face, how low can you go?

romsam berkata...

Malays have done wonders in terms of denying truth, while doing so, through policies of government raked in ill wealth for years. Malays are rich, I mean really rich.

Malays had certain qualities that other races in this country do not, but I must emphasise "had". Qualities such as "speaking less", contended, know how to read and understand the holy Quran (I know that nowadays Muslim kids spent 10 years of religious classes in school and end up not knowing).

But all done and said, the day malays deny their past, is the beginning of their end. Malays were Hindus once, as was the whole South East Asia, later some South East Asia went for Buddhism while the others went for Islam.

Who taught South East Asia races to plant paddy in a systematic manner? Who taught South East Asia races language skills, reading and writing?

The very essence of everything that South East Asia races are based on till today was taught by Tamils. Don't you guys notice that South East Asia races have similar writing codes, that are because it is based on Tamil. It even sounds like Tamil.

For peninsula: Tamils called the local inhabitants as "malai allu", basically means "people who dwell in the hills", this would mean Orang Asli, for they dwell in the hills, what is known as malays today was non-existent.

As malays are well known to do, they incorporated this term "malai" whence they started to land in the peninsula from Nusantara, and claimed the term "malai" as their own. This race has this peculiar trait of claiming that which is not theirs.

Deny this, and you deny your past, anyone who denies his past, denies his future. Malays……….be my guest.

Guess who is the master race? The master race doesn't doing some weird policy (NEP), or go around brandishing some knife, which if you really put some thinking into it, put the race on a sure path to beggary.

The reason why I commented as above is because I want malays to know that they are not tuan punya tanah.

For myself, as a Tamil, I will state what my forbearers have done centuries before, the truth is, no one owns this land, this land is owned only by - the one and only one - God.

This soil needs administration, not ownership. Accept that.

yuking berkata...

We all know that from history, whether it be May 1969 or Kampung Medan or those who dies under police custody, it is usually the malay Muslims who are mistreating and killing other races, maybe due to their heritage Muslim recalcitrant.

Not many malays are able to respond and debate openly to criticism. They only know how to respond in a violent manner way.

Boleh berkata...

Because Chinese race is a superior race than a inferior malay race.

Chinese race vs malay race -

Usually

Skin - malay race is much blacker.

Brain (IQ) - malay race is much more low.

Face - malay race is much uglier.

Height - malay race is much smaller.

Physical ability - malay race is much more inferior.

Such truth may know you too who is a malay race.

All thing is because a malay race is very inferior than a Chinese race.

kentanjim berkata...

Bravo to all the bull & cock being written here!

Sad to see Malaysians not accepting the facts that you are living because of non-malays and subsidies from the so called fair government which only take care of their own - malays (please do not call yourself bumis unless you are the aborigines from the jungle).

Chinese are wealthy because they work 100% more than your lazy ass. They live on their own and not on your incentives. Nothing was given anyway.

Cut the story short, face the fact and dance to the rhythm. Without the non-malays, you are nothing just as Dr M said before he stepped down from UMNO.

(You do not even have your own culture and language, the bahasa has been copied from many such as the Portuguese, Spanish, Tamil etc)

By the way, tuan is Chinese! Wake up, you are living under the helm of 1Malaysia - 1Murderer!

winner berkata...

Know what malay pig? A suck babi hutan pendatang from Indonesia, pencuri of Tanah Orang Asli, should be caught by all the Chinese whom you have insulted.

They will then pack you in a pig basket, parade you round Chinatown in KL, to let the Chinese pelt rotten eggs, throw shit and pour all the pig shit from the nearby pig farms on your head.

Then let them take you out of your pig basket and roast you over an extremely hot fire until you become barbecued pork. After that chop your stinking carcass and leave it in the streets of rural for all those vultures and crows to feed on. Good riddance to bad rubbish.

Why only malays? You think this country is yours alone? What has the government really done for the pribumis and the Orang Asli? Look at how Umno has screwed up Sabah Indonesians and Filipinos getting citizenship and enjoying the same benefits as you the moment they hop off the boat!

You go ask the government to stop all that then I will stop thinking you are speaking through your asshole.

Podah! You are nothing but a chauvinist malay pig like the rest.

It seems like Malaysia is still not ready for globalisation because of a bunch of anti-social racist morons like you. Our country already independent for so many donkey years but sorry to see still got such shortsighted moron like you.

Bangsa melayu failed in the past 30 years with lots of help from Umno but still failed! Then they blame the Chinese cheat la, marginalise them la, this la that la……….so much excuses! If you are pariah, forever you are pariah!

If you malay pig race lazy, no matter how much with the government help, it will back to square.

For me, I just speak up what I had observed and not like the malay race who is always jealous about other race success. Bad hearted.

What the hell you ask all the Chinese to get out from Malaysia in your comment post? It is proven you are another racist moron bastard!

Malay failure is the fact! It has been happened since 30 years ago and not just now. If you keep on denying it proven again you are just another loser or hypocrite!

Truth - what is so proud of asking Chinese to be like your kind of robbers, liars, cheaters in Malaysia? Kaum tongkat yang langsung tak tahu malu! Yes, you motherf***ker are stupid, lazy, fanatic, thus you need tongkat forever! Dick head!

Kaum tongkat still can survive in most of the zoos overseas. See the UPM red shirt "Orang Utan". At least they could be the laughing stock to this world.

If malays with 50% population in Malaysia none of them success, then I reckon you jump to the sea. That so!

Once again, with you racist pig moron, Malaysia wouldn't go far as far as globalisation is all about!

You are truly one of those Umno babi hutan with shit plastered all over your brain and fulfilling Hang Tuah policy in reverse! With babi hutan like you whose brains are filled with tahi babi - it would be melayu akan hilang di dunia!

amirrash berkata...

yeah this land need administration, this is what been happening in ..oh wait-wait as a lazy malay and with lower IQ i should write in malay so that my fellow tamil and chinese "kawan" can understand bahasa kebangsaan.

kepada romsam dan yang lain-lain (yang aku pasti orangnya sama) memang negara ini memerlukan pentadbiran bukan kepunyaan ini yang dilaungkan oleh LTTE (tamil kan?) dan akibatnya lu tau la sendiri.

kebenarannya ialah, tak seperti india dan tamil nadu, malaysia dipunyai dan diberi hak untuk mentadbir kepada orang melayu oleh tuhan. (menarik kan). kalau kita percaya pada tuhan tentunya ini adalah anugerah tuhan kepada orang melayu untuk menjadi pemunya dan pentadbir tanah negara yang tercinta ini sebab orang melayu merupakan bangsa yang pandai mentadbir dan mempunyai belas kasihan yang tinggi kepada orang lain.

Kalau tidak, sudah tentu lama dah orang india dan cina habis mati di malaysia atau pun orang cina dan india akan hilang identiti macam yang berlaku di indonesia dan thailand.

patutlah tuhan pilih melayu tadbir negara ini. Kalau bagi pada india, hari-hari berperang (india dan pakistan, asal satu negara, tak boleh duduk semeja).

kalau bagi pada cina, habis dijual malaysia dan kemudian lari balik mainland cina atau taiwan.

dan akhirnya dasar-dasar orang melayu berkenaan NEP menguntungkan juga si cina dan india. berapa ramai cina kaya disebabkan NEP? agaknya kalau tidak kerana NEP langsung tak ada melayu kaya sebab ada NEP Pun cina boleh kaya.

dan orang india? well..itu kena tgk disini ----


"Murugiah kata dia ada 157,231 penyokong. IPF mengaku ada 320,245 ahli. Kayveas mengaku PPP ada 1.3 juta ahli. Kimma mengaku 300,057.

Master ji MIC ada 2.5 juta ahli. Sikit bawah dari UMNO.

Makhal Sakti mengaku ada 2.1 juta ahli. Parti Hak Asasi Manusia mengaku ada 1.5 juta ahli. Hindraf mengaku ada 2.2 juta penyokong.

Nallakaruppan mengaku partinya Parti Bersatu India Malaysia ada 250,782 ahli.

Hey Dey ... Jumlah kaum India di Malaysia ada 9.5 juta ka? Macam mengaku kuil Seksyen 19 berumur 150 tahun ....


dipetik dari husinlempoyang"

Kongsi Link Anda