Selasa, Oktober 12, 2010

Gambar Anwar gabra di Quality Hotel Shah Alam, 28 Jun 2008

Oleh : Warisan 2057

Gambar- gambar ini dirakamkan pada pada 28 Jun 2008 di Quality Hotel Shah Alam.

Petang tersebut Saiful membuat lapuran di HKL, menyatakan dia di Liwat oleh Anwar.

Anwar mengumpulkan semua Leftenan dan Jeneral nya, bertanya nasihat, meminta idea dan mungkin mengarah apa yang perlu dilakukan.

Lihatlah bagaimana mereka gabra.

Akhirnya Anwar menerima nasihat untuk melarikan diri ke Kedutaan Turki pada awal pagi itu.

Kenapa larikan diri ? Kalau tiada angin masakan pokok bergoyang.

Rahimi mungkin anak muda mentah macam Saiful, tapi mereka ada banyak cerita yang berharga untuk dikongsikan dengan rakyat Malaysia.


Sankaran di apit oleh Latheffa.. ni masanya nak cari kambing hitam untuk selamatkan Anwar..



Pengarah Strategik serius memikirkan jalan keluar.. macam ne nak belitkan fakta ni...


Tien Chua ketua penerangan sedang bersilat dengan perkataan... apa yang nak ditipu kepada takyat nanti!!!


Kita nak libat PM dan Rosmah... You bukan tak tau i ni... memang benci dengan dia orang..
You follow my order !

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini lah akibat kerana tidak pandai menjaga kehendak kepala bawah tu yang selalu mengganas nak sahaja masuk one way street, kan orang dah cakap no entry masih lagi degil lepas tu gabra nak lari kekedutaan dan beri alasan ancaman bunuh lah dan nak kaitkan dengan PM dan rosmah lah? apa lah dia ni mengaku je lah yang kepala bawah tu tak terkawal senang sikit doktor jahit kepala bawah dia kat lubang taik dia sendiri, kalau main barang sendiri bukan gomen yang punya, tu sendiri yang punya.

Kongsi Link Anda