Popular Today

Ahad, Oktober 24, 2010

Putrajaya mesti dipertahankan hingga ke titisan darah terakhir!!!

"Walau berkecai tulang dan juga badan, walau bercerai jasad dari nyawa. Saudara dan saudari, walau apa pun yang terjadi, Putrajaya mesti kita pertahankan!"

Bunyi umpama Jeneral Perang yang sedang melaungkan arahan!!!.. sudah tiba masanya untuk bangkit mempertahankan panji-panji BN pada pilihanraya Umum ke-13...

Apapun terjadi.. walau patah sayap bertongkat paruh... inilah survival bangsa Melayu.. tiada siapa yang boleh laksanakan agenda perkara 153 kecuali UMNO dan BN.. inilah satu-satunya parti yang boleh terjemahkan semangat perlembagaan dan sesuai serta seiring dengan semangat tersebut..

Tiada parti lain yang boleh terjemahkan.. PAS.. memang tidak boleh diharap, tiada perjuangan untuk membantu Melayu dan jauh lagi untuk menegakkan syiar Islam.. PKR... memang jauh sekali untuk membela Melayu dan Islam sebagaimana perlembagaan.. dan tentunya DAP memang bercita-cita nak hapuskan perlembagaan..

Oleh itu.. bagi mempertahankan Putrajaya, BN perlu memastikan kawasan yang diemenangi dipertahankan.. dan kawasan yang kalah perlu dirampas semula...

Kubu-kubu lawan mesti ditawan satu persatu.. serangan perlu dibuat bertubi-tubi.. demi memastikan Melayu dan Islam terus dipersada politik negara!!!

Baca seterusnya di sini

Tiada ulasan:

Kongsi Link Anda