Jumaat, Oktober 01, 2010

Ajen DAP dikenalpasti

Berhati-hati dengan penceroboh... Asalnya ia adalah majlis tertutup sehinggalah ada penceroboh yang menyamar, strategi DAP kini menghantar ajennya menyusup masuk ke program tertutup UMNO..
Penceroboh yang dimaksudkan ialah wartawan Malaysia Insider, Namanya, Boo Su-Lyn.... seorang wartawan berbangsa Cina yang beria-ia sangat masuk menceroboh majlis orang dengan niat tersebunyi, atau dalam erti kata lain..... dengan niat untuk mengadu-domba, mencari jalan untuk ‘memporak-perandakan’ atau menimbulkan syak-wasangka antara kaum.....

Dari dulu lagi Malaysian Insider dan Malaysiakini adalah TALI BARUT ASING untuk rosakkan MALAYSIA dengan membawa berita yang bertentangan dengan fakta dan pegangan negara kita semua yang terbukti berjaya membawa kemakmuran selama 53 tahun sejak merdeka. Jika hendak dihitung terlalu banyak pembohongan mereka lakukan. Lihat di sini http://amirmu.blogspot.com/ bagaimana beliau terbukti cuba menemuramah Amir Muhammad -penulis buku Lelaki Komunis Terakhir - yang jelas pro komunis dan liberal, bukti pemikiran wartawan Malaysian Insider yang tidak sealiran dengan pegangan rakyat negara kita.

Lihat juga bukti beliau rapat dengan Fahmi Reza seperti gambar di link ini http://www.amazon.com/ , yang mana begitu biadap mempertikaikan mempersoalkan perlembagaan seperti huraian blogger pondok usang klik sini

Hakikatnya orang Melayu kini sedang diintip oleh ajen-ajen asing.. sehingga setiap tutur kata mereka akan direkod, khasnya pegawai tertinggi kerajaan. Ajen asing kini sedang sedaya upaya mencari cerita perkauman di kalangan pemimpin Melayu.. Apabila gagal mengaitkan UMNO dengan perkauman.. kini mereka mencari penjawat kerajaan pula sebagai mangsa.

Sebenarnya bila timbul berita begini dengan sikap ultra Cina oleh organisasi tertentu, menyebabkan orang Melayu semakin benci kepada kaum Cina khasnya DAP.. kerana DAPlah yang menyebabkan api perkauman terus marak di negara. Isu seperti kontrak sosial dan hak keistimewaan orang Melayu yang dipertikaikan DAP adalah bukti sikap perkauman DAP.

MUngkin DAP rasa dengan cara ini, mereka akan menutup mulut orang Melayu terus bercerita mengenai sejarah dan fakta.... siapa itu kaum Cina dan India yang datang ke Tanah Melayu yang dibawa oleh Penjajah Inggeris.. kesabaran orang Melayu telah banyak dicabar dan didesak.. Jangan sampai suatu hari nanti orang Melayu bangkit dengan amarah yang tidak terkawal...

4 ulasan:

fan berkata...

ini ejen sialan dan celaka..

Gerakan Timur berkata...

kalimullah mana....?? haramjadah betul...

Awanama berkata...

salam utk semua,

cubalah kita bayangkan, fikirkan, unjurkan..agak2nya..rasa2nya KOMUNIS & BALACI2nya nak ke Tanah Melayu porak-peranda, kacaubilau, kecoh bergaduh sesama sendiri ???
cuba fikir & jawab.

camner kalau mmg itulah sebenarnya yang mereka mahukan..MALAH mmg da lama mereka merancang & menantikan masa yg sesuai untuk tujuan tersebut..MALAH mereka tak gaduh kalau ada d antara mereka yg mati pendek umur asalkan matlamat utk huruharakan Tanah Melayu akhirnya tercapai..itu da pasti..!

mereka da ready da bersedia dgn semua global network .. yg pentingnya JOM bg Tanah Melayu ni kecoh dulu..biasalah..org Melayu jgn lah dsentuh tang ISLAM..bukan stakat masuk surau&masjid aje..perkataan nama ALLAH pun dpersundalkan aje..tak abis dgn tu..SULTAN dludah aje..emmm..byk lagi...apa semua ni sebenarnya..

MUDAH...jom bg Tanah Melayu ni kecoh kelamkabut sampai darurat da tak boleh dkawal lagi..

barulah senang GLOBAL NETWORK mereka nak masuk campur bg susun semula Tanah Melayu jadi 100% mcm bumi Palestin cuma bezanya sana YAHUDI..yg sini KOMUNIS PUKIMAK..KOMUNIS PUKIMAK ni ialah KOMUNIS ABAD baru..dia la lawyer dia la engineer dia la Dr dia la NGO dia la YB..semua area dia ada..

Awanama berkata...

DAP.... DIA ANAK PENGKHIANAT

Kongsi Link Anda