Sabtu, April 24, 2010

Tamparan kepada Anwar!!!


Usaha provokasi yang cuba dipancing Anwar menuju kegagalan.. pelbagai cara mereka untuk menipu Pengundi Hulu Selangor..

Antaranya mereka menggunakan surat palsu supaya jangan undi BN, gunakan juga surat palsu gunakan nama Perkasa.. itulah perangai sebenar pembangkang yang suka berbohong, menipu dan membuat fitnah..


Namun antara fitnah paling besar ialah Debat tentang APCO [rujuk sini].. iaitu usaha yang dianggap sebagai senjata pembangkang menyerang Najib..

Tamparan kepada Anwar, usaha mereka gagal.. Namun jawab Najib ringkas sahaja tapi padat [rujuk sini]... "Mana ada dalam perancangan nak berdebat dengan Anwar Ibrahim di Kuala Kubu Baru. Tak ada. Saya lebih suka kalau dapat jumpa dengan anda kerana lebih banyak faedah yang diperolehi daripada berjumpa dengannya.

Memang betul pun.. rakyat lagi suka Najib jumpa mereka.. banyak masalah mereka boleh selesai.. apa pekdahnya jumpa dengan Pembangkang... berapa banyak peruntukan kerajaan negeri beri kepada rakyat Hulu Selangor.. berapa banyak masalah mereka boleh diselesaikan pakatan rakyat.. tak de.. elekk!!!

Jumpa ANwar hanya membuang masa.. bukan Anwar yang nak undi BN.. tetapi rakyat yang nak undi.. layan ANwar pun bukannya dapat apa-apa!!!.. biarlah si agen Yahudi dengan fitnahnya!!!

Kepada Anwar.. PIIIrah katak mabuk!!!


ABZ!!
Jangan Jadi boneka DAP!!!

Tolak Zaid!!!

Tolak katak Mabuk!!

Tolak kaki Lumba Luda!!!

Selamatkan Malaysia

Selamatkan Melayu dan Islam!!!

2 ulasan:

Mordecai Kucai berkata...

Ini tektik PAS. Pun Anwar sapu juga walaupun tak logik. Iaitu mahu berdebat dengan Najib.

Anjing kurap nak dapat taraf macam orang orang terhormat maka dia pun minta supaya membuat sesuatu supaya dia duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan orang yang terhormat.

Tiada faedah Najib berdebat dengan Anwar kerana Najib ternama. Anwar sekadar dapat berhubung dengan ahli politik pencen antarabangsa saja.

Nyata ketepuan pemikiran Anwar sampai disini saja.

Satu lagi tidak dengar pun DAP yang Anwar sanggup jilat pungkoknya dan menyerahkan pungkoknya membantu dalam kempen pilihanraya kecil ini.

Message mereka lebih kurang:

LU MAU MATI LU MATI LAH SORANG, LU LAWAN MELAYU SORANG SORANG. ANGKAT PAS PUNYA MELAYU SEKALI MASUK LU PUNYA KUBUR. KALAU MENANG BERITAU KAMI

Aspirasi berkata...

Mereka ni dah tak de modal.. tiada perkara baru.. taktik mereka semua orang dah tahu...

Rakyat dah Muak..

Tolak Calon PKR!!!

Tolak Katak Mabuk!!

Tolak Zaid!!

Kongsi Link Anda