Selasa, Julai 16, 2013

Ambiga perlu cermin diri sebelum tuduh SPR!!

Ambiga masih menuduh SPR gagal membersihkan daftar pemilih  tapi peliknya pada pilihanraya Umum yang lepas tiada pula petisyen yang mempersoalkan tntg senarai daftar pemilih ni.. petisyen lebih bersifat teknikal dan tentang dakwat kekal..

Jika ambiga betul perjuangkan tentang pilihanraya yang bersih.. Ambiga juga patut soalkan integriti PR kerana semasa PRU13 pakatan telah tuduh pilihanraya tidak sah dengan mendakwa 40 ribu bangladesh dibawa masuk untuk mengundi dan isu blackout.. Ambiga patut meminta PR kemukakan bukti.. kerana setiap dakwaan perlu kemukakan bukti..

Namun malangnya ianya tidak terjadi kerana Ambiga hanyalah anjing belaan PR yang menyalak bagi pihak PR.. sedangkan PR sebenarnya yang main kotor dengan melempar fitnah terhadap SPR seperti dakwaan pengundi bangla dan blckout tetapi hakikatnya.. ianya sesuatu yang sengaja direka-reka oleh PR.. sangat memalukan..; apabila pembohongan PR mengenai perkara ini terbongkar.

SPR telah buat yang terbaik untuk menjadikan perjalanan Pilihanaraya ini telus.. tetapi yang mengotorkan perjalanan Pilihanraya ialah PR!!

1 ulasan:

Awanama berkata...

PR kata BN bawa masuk 40 ribu Bangla , pada hakikatnya mereka nak sembunyikan berpuluh ribu bangsa cina yang dibawa masuk dari tanah besar, taiwan dan singapura. sejak awal tahun 2000 hingga sekarang, itu sebab banyak rumah urut gronya dari cina yang pas lawatan tamat tempoh, pihak Imigerison buat tak tahu je, takkan makan gaji buta kot, mereka ada maklumat tarih masuk tentu ada maklumat tarikh keluar, jangan buat bodoh

Kongsi Link Anda