Isnin, Februari 08, 2010

Peguam ANUwar semakin merapu, perbicaraan ditangguh lagi!

Tangguh.. tangguh... dan tangguh...

Hari ini kes liwat Anuwar Aljuburi ditangguh lagi.. setelah lebih setahun berusaha untuk melewat-lewatkan perbicaraan.. nampaknya kali ini, peguam ANuwar kali berusaha menangguhkan lagi kes ini.

Aku tengok peguam Anwar semakin lama semakin mengarut.. bukan nak tumpu kes Liwat.. tetapi tumpukan kes entah apa apa ntah..

Menurut blog Unspinner:

Sebelum cross examination, Karpal mulakan dengan permohonan untuk disqualify hakim. Hakim buat keputusan kes ditangguh esok untuk dengar permohonan Karpal Singh esok.

Alasannya hakim buat keputusan salah kerana tidak ambil tindakan terhadap Utusan yg didakwanya contempt of court.

Karpal cuba marah hakim Zabidin Mohd Diah kerana dia senyum saja semasa Karpal kata dia tidak ambil tindakan terhadap Utusan. Karpal tuduh hakim tidak serius.

Tak ada isu. Saja nak perlambatkan perbicaraan. Akhbar dan risalah pembangkang lebih teruk dari itu.
Ish... tak habis-habis, nampaknya inilah modus operandi peguam ANuwar untuk menangguhkan kes.. aku rasa peguam ANUwar semua dah tak yakin ANuwar boleh menang kes ini. Maklumlah kali ini buktinya lebih kukuh dari dahulu... iaitu air mani Anwar...

Orang tanya macam mana boleh ada air mana kat dubur Saiful.. kalau dah Anuwar minta 'f*ck' jadi air mani pun sangkut la kat situ.. hehehe..

Jadi lain kali kalau tak nak air mani tersangkut kat mana-mana dubur orang.. moralnya. janganlah liwat lagi...

Biarkan ANuwar meliwat dengan anu-anunya... hehehe

Bak kata orang kalau diri tak bersalah nak buat nak lewat-lewatkan perbicaraan... ini mesti bersalah.. kalau tidak nak buat apa lewat-lewatkan perbicaraan.

Tiada ulasan:

Kongsi Link Anda