Khamis, Mac 25, 2010

Fitnah dan konspirasi, pembangkang perlu minta maaf kepada Najib!!!


Sekali lagi Dewan Rakyat digegarkan dengan pendedahan tembelang Pakatan Aljuburi... menyebabkan pembangkang kini semakin panas punggung tidak tahan apabila tembelang busuk mereka diketahui rakyat...

Selepas Zahrin dan Ibrahim ALi, kini giliran Zulkifli Noordin.. mereka ini bukan kecil anak, mereka ini sangat rapat dengan ANUwar Ibrahim yang pernah mempunyai mimpin yang sama sewaktu dahulu tetapi kini tersedar dari lamunan palsu.

Siapa yang fitnah siapa?... Najib yang fitnah atau ANUwar yang Fitnah?.... Tak lain dan tak bukan ialah pembangkang dan tentera pemfitnahnya!!!!..

Kali ini MP Kulim Bandar Baru mendedahkan konspirasi dan fitnah terhadap Najib yang dibuat oleh Pakatan ALjuburi khasnya berkenaan kes Altantuya Sharibu.. sehingga menyebabkan beliau menarik diri daripada mengendalikan kes tersebut sebagai peguam.

Kali ini kebenaran telah teserlah, bahawa Najib memang tidak terlibat, apa yang digembar-gemburkan hanyalah konspirasi licik Pakatan ALjuburi yang dipimpin oleh ANUwat ALliwati Aljuburi...

Zulkifli mengaku menerima tawaran lumayan oleh pihak tertentu untuk mengaitkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor dalam kes pembunuhan warga Mongolia, Altantuya Shaariibuu iaitu dengan cara mendapatkan pengakuan bersumpah daripada Perdana Menteri dan isterinya selain diminta membuat surat akuan bersumpah bahawa Najib dan Rosmah terlibat dalam pembunuhan tersebut.

Lojiknya mudah, takkanlah tertuduh sanggup dihukum mati di tali gantung kalau benar Perdana Menteri dan isterinya terlibat di dalam kes pembunuhan tersebut kerana pasti mereka akan dedahkan perkara itu jika ia benar!!!.. APa yang mereka nak takutkan untuk dedahkan sedangkan leher mereka akan ke tali gantung!!!.. takkanlah mereka tak sayang nyawa mereka

Adakah Balasubramaniam yang juga lesap menerima ganjaran lumayan kerana lakukan Fitnah ini!!!... jika dilihat modus operandi pembangkang, mereka sanggup membayar lumayan jika siapa sahaja mahu memfitnah PM dan UMNO... Sedangkan fitnah dan tohmahan tidak pernah dibangkitkan Balasubramaniam ketika memberi keterangan di mahkamah dan kepada pihak polis.

Bukan setakat itu sahaja Pembangkang juga membuat konpirasi penglibatan anak kepada Nazri Aziz yang bernama Nadim dalam satu kes pembunuhan sekitar tahun 2004 iaitu berkaitan Darren Kang di mana anak Yang Berhormat bernama Nadim ditohmah terlibat dalam pembunuhan itu kerana kebetulan berada di lokasi pembunuhan.

Masya ALlah adakah ini yang dikatakan parti Islam dan akhlak Islam dengan melontarkan Fitnah pada seseorang tanpa bukti!!! PAS dan PKR juga bersalah kerana menyebarkan fitnah ini kepada rakyat!!!.. Harakah!!.. Suara Keadilan... Malaysiakini.. blogger Pakatan Aljuburi.... Wal Iazubillah!!!

Diatas adalah sebahagian pendedahan Zulkifli Nordin yang membuktikan mengenai konspirasi pihak pembangkang yang ingin jatuhkan DS najib sebagai presiden UMNO dan Perdana Menteri.

Hakikatnya banyak lagi isu yang ditimbulkan oleh pembangkang kepada UMNO dan BN hanyalah Fitnah semata-mata... Apatah lagi berdosa mereka bersekongkol menyebarkan fitnah ini...

Wahai umat Islam takutlah dengan hukuman Allah.. jika kita berdosa kepada Allah SWT kita boleh beristighfar dan bertaubat kepada Allah.. tetapi jika fitnah orang lain.. hanya orang yang kita fitnah itu sahaja yang boleh memaafkan kita... janganlah kita kembali nanti kepada Allah sebagai seorang pengemis..

Ingatlah!! dosa membuat fitnah menjauhkan diri dari syurga. Sabda Rasulullah SAW bermaksud: “Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah.” (Hadis riwayat Bukhari dan Muslim). Dosa menyebar fitnah umpama api membakar ranting kering kerana ia cepat merebak dan akan menjadi abu sepenuhnya. Dosa menyebar fitnah menyebabkan pahala terdahulu dihilangkan sehinggakan penyebar fitnah akan menjadi muflis di akhirat nanti.

Nukilan :Aspirasibangsa

1 ulasan:

Awanama berkata...

semuanya sudah terbongkar..:D
bertaubatlah anwar ibrahim.kuasa tidak kekal lama...

Kongsi Link Anda