Jumaat, Jun 19, 2009

Sekadar imbasan sejarah!



Imbasan sejarah.... video godaan anwar!

5 ulasan:

arifomar berkata...

pinjam rakaman ni. nak siar diblod. cubit-cubit sikit. bagus cte ni. bagus juga blog anda.

Aspirasi berkata...

alright bro.. sekali-sekala... tak boleh lah serius sentiasa.... tapi mesej tetap sampai

noi/moi berkata...

Buat mmmm…

Blogger Pelesit UMNO!!!

mmmm maksudnya:
Malaun. Malang. Menipu. Merompak.

Hancurkan Blogger Brengsek Pencacai UMNO.

Perangai macam sundal, ada hati hendak membela Melayu konon..!!!
Bangsat punya pencacai UMNO..!!

Si Fool dan Najis dua manusia yang berbangsa melayu dari specis UMNO yang amat memalukan. Manusia durjana, keparat lagi bangsat. Mungkin Sperma bapak dan telur mak dia orang semasa kejadian mereka telah bercampur dengan sperma iblis dan syaitan.

oh really?…
mmm….1 July hari kebenaran.

gelaklah korang sepuas-puasnya…kita tngu rakaman cctv kondo tu… hahahaha
sesumpah ke, batang kote ke, dildo ke,…kita tunggu ok!


Kah kah kah…

Rakaman???

Rakaman kepala bapak engko!!!

Woi bahalol!!!

Kalau berani serah la rakaman tu untuk dinilai kesahihannya, takkan takut kot???

Kah kah kah…

Hanya orang2 bodoh macam engko je yang percaya!!!

Kah kah kah…

BODOH PUNYA BLOGGER UMNO!!!

kifli berkata...

Mungkin Ada Sesumpah Masuk Lubung Dubur Saiful

Kesian, sungguh kesian kepada Dato’ Seri Najib Razak yang semasa itu adalah Timbalan Perdana Menteri kerana telah tertipu oleh Saiful Bahri, jantan tidak siap yang mengaku dirogol. Agaknya mungkin ada sesumpah yang termasuk ke dalam lubang duburnya.

Hanya bangkai bernyawa yang kerjanya hanya pandai berdusta.

Peguam Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini mendedahkan bahawa kebanyakan bukti penting - yang diperlukan untuk mensabitkan ketua pembangkang itu dengan tuduhan liwat - tidak ada dalam laporan perubatan yang disediakan oleh Hospital Kuala Lumpur.

Menurut mereka, laporan perubatan itu yang dikeluarkan oleh hospital tersebut, mendedahkan bahawa tiada bukti yang menunjukkan berlaku tusukan pada dubur Mohd Saiful Bukhari Azlan - pengadu di mana kes jenayah itu diasaskan.

Satu salinan laporan perubatan itu disertakan bersama afidavit yang difailkan oleh Anwar semalam untuk mengetepikan tuduhan liwat terhadapnya. Kes itu akan didengar mulai 1 Julai ini.

Laporan perubatan itu bertaikh 13 Julai 2008 dan disahkan oleh tiga pakar dari hospital kerajaan tersebut.

Sebahagian daripada laporan tersebut, yang diedarkan kepada pihak media oleh peguam Anwar hari ini menyebut, tiada bukti klinikal yang konklusif yang menunjukkan berlaku tusukan di dubur dan tiada luka yang signikan pada tubuh pesakit (Mohd Saiful).

Bukti terpenting dalam tuduhan rogol atau liwat ialah menunjukkan bukti berlakunya tusukan, kata peguam Amer Hamzah Arshad.

Dan ianya tidak ada dalam kes ini, tambahnya.

Confirmed, Mamat sial bernama Saiful ni mahluk yang setaraf dengan Sesumpah - Binatang!!

Aspirasi berkata...

selamat datang kembali noi/moi dan kifli...

hahahahaha.... dah lama tak tengok mahluk perosak dan barua anwar berdua ni..

Kongsi Link Anda