Selasa, Jun 21, 2011

Pertubuhan Haram Ber-SHIT : ANuwar patut bersihkan dirinya

Semalam kumpulan ber-SHIT menolak cadangan SPR untuk mengadakan sesi rundingan.. Ber-SHIT akan terus mengadakan himpunan haram mereka.. mereka kata pintu rundingan telah ditutup.. hakikatnya apa yang dibuat pertubuhan haram ni hanyalah untuk memuaskan nafsu politik pihak tertentu..

Tuduhan pilihanraya yang tidak bersih ini hanya tuduhan konspirasi parti pembangkang semata-mata yang tidak ada asas langusng.. Penulis setuju dengan cadangan supaya pemimpin Pembangkang untuk meletakkan jawatan sekiranya pilihanraya diadakan sebelum ini tidak bersih. mereka patut tunjukkan pilihanraya tidak dengan meletakkan jawatan.. hakikatnya perkara ini tidak akan berlaku kerana mereka juga tidak mahu kehilangan gaji mereka bulanan yang mencecah ribuan ringgit.

Pertubuhan haram Ber-SHIT ini hanyalah mainan kotor kerajaan yang didalangi oleh ANuwar Aljuburi... sepatutnya sebelum ANUwar mahukan pilihanraya bersih.. ANuwar sepatutnya bersihkan dirinya daripada pelbagai tuduhan kotor seperti kes liwat dan video seks beliau demgan China Doll.. Ianya hanyalah cara ANuwar mahukan mengalih perhatian rakyat terhadap isu diri beliau yang melakukan perbuatan kotor dan keji

3 ulasan:

Wake UP! berkata...

Salam bro. BerSHIT tu patut dilempar taik sebab kotor sangat.

Awanama berkata...

e'eleh..
bershit la pulak
menggelabah sial...

Jeepers Creepers berkata...

tujuan keling ambiga ni sebenarnya bukan mahukan pilihanraya yang adil tapi sebenarnya mereka memang mahu berlakunya kekacauan.

semua ini adalah strategik ejen asing untuk menjajah malaysia sepertimana di mesir dan tunisia.

ambiga sendiri cakap mahu perhimpunan seperti di dataran tahrir berlaku di malaysia.

jadi kita sendiri boleh faham apa tujuan keling ini sebenarnya. dia sengaja melaga laga orang melayu.

Kongsi Link Anda