Ahad, April 08, 2012

Gambar yang Salahudin Ayub paling benci tengok!!!

Mungkin ayat pertama yang dikatakan oleh orang yang berangan nak pegang jawatan MB Johor ialah tak de harapan..

Lihat sahajalah gambar sambutan PM sempena Program Jelajah Janji Ditepati di Batu Pahat, Johor pada 7 April 2012 yang lalu dengan lautan manusia mengiringi YAB PM..
















4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Tanpa Nama berkata...

kpd tanpa nama 4/08/2012 03:11:00 PM,

dripada kita melabur untung atas angin, baik kita bekerja sungguh utk dptkan duit... xperlulah nk promote bnda2 yg mengarut sbb bnda2 ni lah yg mnybabkan melayu tak tahan lama dlm perniagaan..

Aku Sayang Tun Mahathir berkata...

kpd tanpa nama 4/08/2012 03:11:00 PM

aku setuju dengan 4/08/2012 03:36:00 PM..Hang pemalas, pi la melabur sendiri..kami rakyat malaysia dan ISLAM di ajar berusaha dengan titik peluh sendiri untuk berjaya. Yang paling penting hasil yang HALAL dan BARAKOH....

ALLAHUAKBAR...

adam narzuan berkata...

perghh.. ramainya...

Kongsi Link Anda