Khamis, Oktober 15, 2009

Jumpa Chin Peng - Bukti Pakatan Rakyat bertuankan Komunis

Walaupun Chin Peng jauh di Bangkok terdapat beberapa pemimpin Pakatan Rakyat sanggup membuat kejutan hari jadi Chin Peng kerana bertuankan kepada komunis ini.

Terdapat laporan dari blogger Pisau menyatakan pada 12/10/09 Ngeh Khor Ham dan M.Kulasegaran bersama 2 orang peguam pakatan haprak telah berlepas melalui lapangan terbang bayan lepas ke bangkok untuk menemui Chin Peng,bekas pemimpin parti komunis malaya. Urusan dipercayai ada usaha untuk membawa pulang dan menetap di malaysia.

Aku sebenarnya pelik kerana tiba-tiba ada laporan dari Malaysian Insider tentang kejutan sambutan hari jadi Chin Peng dari rakan-rakan tetapi tidak disebut siapa rakan-rakan mereka. Biasalah... secara logik takkan rakan dari BN kot.... kalu pembangkang logiklah kan..

Ini semua menunjukkan Pakatan Rakyat masih bertuankan komunis... walaupun komunis sudah berkubur tetapi idealisme komunis tetap subur dalam hati Pakatan Rakyatkhasnya DAP. Idea membuang hak Istimewa orang Melayu, menghapus Institusi raja dan Malaysian Malaysia yang dibawa Pakatan Rakyat jelas cenderong kepada Komunis sejak dahulu lagi.

Sebenarnya Pakatan Rakyat ialah ancaman sebenar kepada keselamatan rakyat Malaysia sebab mereka telah menimbulkan perlbagai huru-hara seperti demonstrasi haram, insiden gaduh di Pilihanraya Kecil dan banyak lagi. Rakyat Malaysia perlu sedar betapa komunis ini dan anak buahnya (Pakatan Rakyat) telah banyak membunuh orang Melayu zaman darurat dahulu... mereka ini perlu ditolak kerana dosa mereka membunuh pejuang tanah ini.

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

fuck u motherfucker chin peng.
fuck u mother fucker nga ngor ngeh ngok.

Tanpa Nama berkata...

BABI py PAKATAN raKyat....kalu btul die nk bw blk org yg penah menyusahkan atuk nenek kite, aku btul2 kecewa ngan org melayu yg sokong tindakan diorg nk bw blk babi nie.....klu chin Pet nie jejak kaki kt tanah air aku nie, aku akan pastikan org melayu akan bangkit menentang paKatan Rakyat & Chin Pet....aku sanggup jd leader utk halau org2 camnie!!!! igT!!!!!

ikutsukakula berkata...

untuk cawangan MELAYU DAP SELANGOR ... MELELEH AIRMATA ATUK NENEK, MAK BAPAK KORANG !!!!
ni ke parti yg korang bangga2 sangat tu....BODOH....!!!!

Che Leh Jangok berkata...

Jom kita himpun saudara mara mangsa Bukit Kepong. Tengok apa kata depa.

Aspirasi berkata...

Inilah wajah sebenar Pakatan Rakyat dan dari mana datangnya idealogi Mereka ...... iaitu dari komunis...

Tanpa Nama berkata...

jgn lah kita mengadaikan jasa dan pengorbanan mereka yg lepas,,apa tidak cukup ke dengan segala rentetan yg berlaku???sekiranya benar DAP ingin membawa pulang Chin Peng, ayuh! kita tebus dengan darah mereka yang terkorban...Bangkitlah bangsa Melayu, kita cari petualang bangsa kita..lupakalah sengketa politik demi AGAMA,BANGSA DAN NEGARA,,ayuh!!ayuh!!ayuh!!!

Kongsi Link Anda