Sabtu, Oktober 09, 2010

Anwar penakut rupanya!!!

Tidak betul cerita Lateefa Toya tu.. Rohimi menafikan apa yang didakwa Ketua Penerangan PKR tu Lateefa Toya.. beliau tidak takut polis dan tidak mencari perlindungan di Quality hotel di Shah Alam pada 28 Jun 2008.
“Orang-orang Anwar yang sebenarnya tidak henti-henti menelefon saya untuk menyuruh saya ke Quality Hotel.


“Pada mulanya saya enggan pergi, tetapi apabila ibu dan bapa menasihati saya supaya pergi untuk berjumpa dengan Anwar atas tanda hormat kepada Anwar kerana masih belum tentu dipastikan Anwar itu bersalah,”
Rahimi menceritakan.. sebelum ke Quality Hotel, Rahimi berada di Hospital Kuala Lumpur bersama Saiful Bukhari, pakciknya, staff-staff dan doktor serta ramai pihak polis termasuk daripada bahagian Jabatan Siasatan Jenayah, Bukit Aman dan sempat berkenalan dan berbual panjang dengan mereka.
“Jadinya, kenapa pula kata Latheefa bahawa saya yang takut pihak polis menangkap saya dan meminta perlindungan daripada mereka di Quality Hotel?


“Sedangkan saya baru sahaja pulang dari HKL, berbual dan beramah mesra dengan ramai anggota serta pegawai polis yang mengendalikan kes Saiful. Ini adalah antara kenyataan paling kelakar yang dibuat oleh Latheefa.”
Sebenarnya yang betul-betul takut , pucat lesi ialah Anwar Aljuburi yang tahu perbuatan kejinya terdedah..
“Mukanya pucat lesi dan ketika bersalam dengan Anwar, tangannya memang mengeletar.


“Saya boleh cabar pemimpin parti yang ada pada malam itu di Quality Hotel untuk nafikan bahawa muka Anwar pucat lesi. Kalau dia seorang hero dan tidak takut, kenapa pula perlu lari ke kedutaan Turki?” soal Rahimi.

Katanya, beliau telah menceritakan berhubung apa yang sebenarnya terjadi kepada naib pengerusi PKR, R Sivarasa dan Latheefa tetapi mereka menyuruhnya menukar cerita.
“Saya tidak hairan langsung Latheefa boleh menipu. Kerana dialah yang sibuk menjadi guru mengajar saya berkali-kali untuk memberi kenyataan palsu di mahkmah.


“Sehinggakan membuat demonstrasi keadaan di mahkamah kepada saya dan soalan-soalan yang bakal diajukan kepada saya. Kalau saya tidak perlu menipu, kenapa pula mereka perlu berkali-kali mengajar saya?” katanya .
Setinggi mana tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah... macam mana Anwar nak sembunyikan perbuatan kejinya tu.. tetapi kebenaran pasti akan terserlah.. tak nak percaya lagi..

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Penyokong Nuar dah ada petunjuk baru..tukar pengakuan adalah dosa besar-Nuar

mcm kata orang Dulu2..

Nuar tak jawab apa yg berlaku..

Tapi buka buku Baru yg lebih besar..

menutup bangkai gajah dgn bangkai2 lain..

NUAJOBOTAIK..kecoh sedunia..

kalau tak menjubo apa mau takut..

Yg BERSALAH MMG TAKUT DIBICARAKAN.
jika bicara mau gugur kes, tertutup, dilengahkan & banyak loyar2, sokongan gay sedunia..& ulama2 sesat & yg tak tau cerita dari arab.

Pena Agenoz BERBISIK... berkata...

Salam Ukhwah

Maaf PAB berkata2 :

Alhamdulillah...Allah telah buka pintu hati beberapa penyokong tegar ANU WAR AL-CIFUT utk kembali kpd kebenaran.

Inilah TANDA-TANDA KIAMAT BESAR bagi PKR (Partai Kencing Rakyat)

Sesungguhnya ALLAH Maha Mengetahui dan ANU WAR AL-CIFUT akan kembali ke blok asmaranya di Sg Buloh..

Dari PAB...Selamat dtg ke Rumah Keadilan Sg Buloh.

Kongsi Link Anda